Naam: Noumen Caulfuty
Functie: Key Account Manager
Land: Frankrijk

Bij het verhogen van de veiligheid is het belangrijk om kwaliteitsproducten te kiezen. Onze slangoplossingen hebben een goede reputatie op de markt. Onze slangen hebben een langere gebruiksduur waardoor onze klanten geld besparen. Ze hebben ingebouwde technische kenmerken die de veiligheid ten goede komen.”In de chemische sector is veiligheid van essentieel belang”, aldus Noumen Caulfuty, Key Account Manager bij ERIKS France.

“We zijn er erg trots op dat we het vertrouwen hebben gekregen van een belangrijke klant in de chemische sector, die ons heeft geselecteerd om nieuwe slangsystemen op zijn installaties te installeren. We konden de klus succesvol afronden dankzij de goede coördinatie van onze teams, onze passie, het specialisme en de kwaliteit van ons aanbod”.

UITDAGING

Soms worden industriële bedrijven op een specifieke manier aangestuurd, met processen die zijn gebaseerd op de manier waarop dingen al tientallen jaren zijn gedaan. Maar de technologie blijft zich ontwikkelen, evenals de veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bestaande oplossingen voldoen niet altijd; worden inefficiënt, verouderd en zelfs onveilig. Om de markt vóór te blijven, moet elk bedrijf de processen en apparatuur van tijd tot tijd herzien en op zoek gaan naar slimmere en veiligere oplossingen. Dit realiseerde zich ook een toonaangevende chemische klant van ERIKS. Omdat de veiligheid van zijn medewerkers voorop stond, besloot de klant zijn fabrieken in Frankrijk te upgraden. Een belangrijk onderdeel van het upgrade-proces van de fabrieken bestond uit het installeren van nieuwe slangen.

OPLOSSING

We begonnen met het verbeteren van de veiligheid van de fabrieken door het installeren van nieuwe slanginstallaties die voldoen aan de nieuwste industrienormen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Dit hebben we gedaan door slangen van ons eigen merk te installeren, die een grotere duurzaamheid en verbeterde veiligheid bieden. We hebben de levensduur en duurzaamheid van de slangen verder gegarandeerd door een aantal aanverwante diensten te implementeren, zoals ons Cloud-based slangbeheersysteem.

RESULTAAT

Met de voltooiing van dit project hebben we gezorgd voor een veilige en hoogwaardige installatie van slangen in verschillende chemische fabrieken. We leverden slangen van hoge kwaliteit, zorgden voor de juiste installatie, boden het juiste advies en de juiste opslagoplossing. Zo bewezen we dat ERIKS gespecialiseerd én innovatief is. Onze grote toewijding aan veiligheid en extra inspanning om alles zo goed mogelijk te laten functioneren, werden door de klant zeer gewaardeerd.